Kategori:Piala Donya FIFA

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Piala donya bal-balan.   (dirembug)

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Piala Donya FIFA.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Piala Donya FIFA ing Wikimedia Commons.

Anak kategori

Kategori iki isi 2 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 2 anak kategori.

P

Kaca-kaca ing kategori "Piala Donya FIFA"

Kategori iki isi 6 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 6 kaca.