Kategori:Piala Donya FIFA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Kategori:Piala donya bal-balan.   (dirembug)

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Piala Donya FIFA.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Piala Donya FIFA ing Wikimedia Commons.

Subkategori

Dipuntedahaken 2 subkategori ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 2.

P

Artikel-artikel wonten ing kategori "Piala Donya FIFA"

Dipuntedahaken 6 kaca-kaca ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 6.