Kategori:Fragaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Genus Fragaria, woh stroberi.

Kaca-kaca ing kategori "Fragaria"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.