Kategori:Festival

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Festival biasané ateges "pesta gedhé" utawa sawijining acara meriah sing dianaké jroning mèngeti sesuatu.


Kaca-kaca ing kategori "Festival"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.