Kategori:Debian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Debian.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Debian ing Wikimedia Commons.

Kaca-kaca ing kategori "Debian"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Debian&oldid=842666"