Kategori:Anglikanisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Anglikanisme.
Denominasi Kristen Utama
(Mengklaim dari gereja mula-mula)
Restorasionisme
Anabaptisme
Protestanisme
Anglikanisme
("Via Media" / "Jalan Tengah")
Gréja Katulik
Gréja Ortodoks Timur
Gréja Ortodoks Oriental
Gréja Timur Asiria
Reformasi
(abad ke-16)
Skisma Akbar
(abad ke-11)
Konsili Efesus 431
Konsili Kalsedon 451
Gréja mula-mula
"Persatuan"

Kaca-kaca ing kategori "Anglikanisme"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.