Kategori:Anglikanisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Katerangan candhaké, wacanen Anglikanisme.
(Mengklaim dari gereja mula-mula)
("Via Media" / "Jalan Tengah")
(abad ke-16)
(abad ke-11)
"Persatuan"

Kaca-kaca ing kategori "Anglikanisme"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.