Kasus génitif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kasus génétif)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngèlmu linguistik, kasus génitif racaké dienggo nandhani milik utawa darbé. Nanging terkadhang kasus iki uga dienggo nandhani tembung "kanggo" utawa "marang". Ing Basa Sangskreta kerep uga kanggo kasus absolut: sanadyan.