Kartika Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kartika Putri
200px
Pakaryan aktris
Taun aktif 2011 - sekarang

Kartika Putri (lair ing Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia, 20 Januari 1991; umur 27 taun) iku sawijining aktris lan pariwara acara Indonésia.

Karièr[besut | besut sumber]

Kartika ngawali karièré sajeroning kancah donya entertainment minangka presenter ulah raga lan warta. Sawisé sawetara wektu dadi presenter banjur dhèwèké tampil ing filem kelir amba.

Filmografi[besut | besut sumber]

Presenter[besut | besut sumber]

  • Rejeki Malam (2011)
  • Kakek-Kakek Narsis (2012)
  • Inbox (2012)
  • Digital Clip (2012)
  • Pesbukers (2012)
  • Dahsyat (2012) co host

Pranala njaba[besut | besut sumber]