Karczew

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karczew
POL Karczew COA.svg
Lambang Karczew
120px
Lokasi Karczew
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Karczew
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Karczew iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.