Karczew

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Karczew
POL Karczew COA.svg
Lambang Karczew
120px
Lokasi Karczew
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Karczew
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Karczew iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karczew&oldid=1001347"