Karapan sapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Karapan sapi ya iku balapan (kerapan) sapi sing asalé saka Madura.

Réferènsi[besut | besut sumber]