Kangkung Cah Terasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • Ulahan kangkung cah terasi
    Kangkung cah terasi ya iku panganan adhedasar kangkung kang dioseng karo bumbu- bumbu kayata bawang, brambang, lombok lan ora lali terasi. Panganan iki bisa dianggo madhang awan utawa sore. Biasane diadol ing warng utawa hik utamane kang sadeyan pecel lele.