Kampong Gelam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kampong Gelam iku sawijining tlatah ing Singapura. Dunungé ana ing saloré Kali Singapura. Kampong iku tegesé kampung lan gelam iku tegesé wit kayu putih.