Kalpana Chawla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalpana Chawla, NASA photo portrait in orange suit.jpg

Kalpana Chawla (lair 17 Maret 1962 – pati 1 Fèbruari 2003 ing umur 40 taun) menika antariksawati Indhi-Amerika kapisan lan wadon Indhi kapisan ing luar angkasa. Ia miwiti menyang luar angkasa nganggo Pesawat Ulang Alik Columbia ing taun 1997 minangka spesialis misi lan Operator lengan robot utami. Ing taun 2003, Chawla menika salah sijining saka pitu anggota awak sing seda ing kacilakan Pesawat Ulang Alik Columbia.

Referensi[besut | besut sumber]

  • Among The Stars-Life and Dreams of Kalpana Chawla by Gurdeep Pandher
  • India's 50 Most Illustrious Women (ISBN 81-88086-19-3) by Indra Gupta
  • Kalpana Chawla, a life (ISBN 0-14-333586-3) by Anil Padmanabhan
  • The Edge of Time: The Authoritative Biography of Kalpana Chawla by Jean-Pierre Harrison

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Angkasa-stub