Kali Pieman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kali Pieman inggih punika salah satunggaling nama kali ingkang manggèn wonten ing siish kilèn Pasisir Barat Tasmania, Australia. Sungai punika dipunbendung déning bendungan Reece ingkang inggilipun 122m, taun 1986. Pangrembakanipun Energi kali Pieman dipuntampi déning Pamaréntah Tasmania taun 1971 lan rampung dipun-garap nalika taun 1987, punika kalebet tiga pembangkit tenaga listrik kaliyan gangsal bendungan, Wonten ing lepen punika wonten indhustri, pertambangan kaliyan budidaya penebangan wit.