Kalau Tak Untung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalau Tak Untung iku buku karya Sariamin Ismail kang sapisanan dibabar déning Balai Pustaka ing taun 1933.