Kakawin Sumanasantaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakawin Sumanasântaka punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Kakawin puniki nyariyosaken prekawis sédaning sang Sumanasa.

Sumber[besut | besut sumber]

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.