Kakawin Kresnayana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakawin Kṛṣṇâyana punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Kakawin puniki mratélakaken prekawis sang Kresna.

Sumber[besut | besut sumber]

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.