Kakawin Brahmandapurana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kakawin Brahmaṇḍapuraṇa punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina.

Sumber[besut | besut sumber]

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.