Kachori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kachori
Kichuri, Nabadwip.jpg
Bengal-style kochuri, Nabadwip
Panggonan asalIndian subcontinent
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Bangladesh, Pakistan
Woworan pokokgram flour, moong dal
Variasilachhedar kachori, sweet upwas kachori, dahi-kheerey ki kachori[1]
Buku masakan: Kachori  Médhia: Kachori

Kachori ( pronounced [kətʃɔːɽiː] ) minangka salah sawijining nyamikan goreng pedhes, asale saka anak bawana India, lan umume ing papan sing diaspora India lan diaspora Asia Kidul liyane. Jeneng alternatif kanggo cemilan kalebu kachauri, kachodi lan katchuri.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. The Telegraph – Calcutta (Kolkata) | Opinion | Diary. Telegraphindia.com (2009-03-29). Retrieved on 2012-05-19.