Kapal Perang Republik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka KRI)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kapal Perang Républik Indonésia biyasa dicekak dadi KRI iku kapal duwèké TNI AL sing gunggungé kurang luwih 148 kapal perang manéka kelas lan jinis, durung kalebu kapal patroli yang dawané kurang saka 36 mèter sing biyasa karan KAL utawa kapal angkatan laut sing cacahé 317 unit lan 2 kapal layar cagak dhuwur.

Glosarium[besut | besut sumber]

Arti dari singkatan-singkatan yang dipakai olèh TNI-AL untuk fungsi KRI:

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]