Kūčiukai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kūčiukai
Kūčiukai, not yet soaked in the poppy seed milk
Kūčiukai, not yet soaked in the poppy seed milk
Jeneng liyanéšližikai, prėskutė
JinisPastry
Panggonan asalLithuania
Woworan pokokDough, leavening agent, poppy seeds
Buku masakan: Kūčiukai  Médhia: Kūčiukai

Kūčiukai ( šližikai, prėskutė ) uga diarani kue natal - minangka salah sawijining jinis olahan arupa sajian tradisional Lituania sing disajekake ing Kūčios, yaiku nedha bengi tradisional Natal ing Lithuania . Iki minangka jajanan cilik lan legi sing digawe saka adonan ragi lan wiji poppy . Ana macem-macem rasa legi, umume dipangan garing nanging bisa disajeni direndhem ing susu empuk utawa karo kisaran cranberry. Wiwitane digawe roti cilik kanggo roh - vėlės.