Kèju wedhus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keju wedhus seger lan krupuk seger

'Keju, utawa chèvre (wedhus /ˈʃɛvrə/ utawa /ˈʃɛv/ ; saka Perancis tembung kanggo wedhus), iku keju sing digawe saka susu wedhus. Keju wedhus digawe kanthi macem-macem gaya, saka keju seger sing lembut nganti keju sing wis tuwa.