Menyang kontèn

Joshua Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joshua Wong Chi-fung
黃之鋒
Wong ing taun 2019
Pelaksana Scholarism
Wiwit linggih
29 Mei 2011
Kang sadurungéPosisi didegake
Rerincèn dhiri
Lair (1996-10-13) 13 Oktober 1996 (umur 27)
Hong Kong Britania
BangsaHong Kong Tiongkok
Parté pulitikScholarism
PilungguhHong Kong
AlmamaterUnited Christian College
Sana jaringanwongchifung.wordpress.com
Joshua Wong
Cina Padatan 黃之鋒
Cina Prasaja 黄之锋

Joshua Wong Chi-fung ((ing basa Cina), lair 13 Oktober 1996; umur 27 taun)[1] yaiku aktivis mahasiswa sing dadi pelaksana lan pangadheg saka kelompok aktivis mahasiswa Hong Kong, Scholarism.[1][2] Ia menika mahasiswa ing United Christian College (Kowloon East), lan saiki dadi mahasiswa ing Universitas Terbuka Hong Kong.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Lai, Alexis (30 July 2012). "'National education' raises furor in Hong Kong". Hong Kong: CNN. Dibukak ing 16 August 2014.
  2. Hsieh, Steven (8 October 2012). "Hong Kong Students Fight for the Integrity of their Education". The Nation. Hong Kong. Dibukak ing 16 August 2014.
  3. Lee, Eddie (13 August 2014). "Scholarism leader Joshua Wong to study at Open University". Hong Kong: South China Morning Post. Dibukak ing 27 September 2014.


Cithakan:HongKong-bio-stub