Joshua Kimmich

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joshua Kimmich 2018

Joshua Kimmich iku juru main bal-balan profèsional sing lair ing Jerman tanggal 8 Fèbruari 1995.[1] Piyambaké meranaké posisi glandhang utawa juru main tengah ing tetandhingan bal-balan.[1] Sapunika piyambaké ya iku juru main bal-balan ing tim Bayern Munchen.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Sadurungé main ing Bayer Munchen, piyambaké ya iku pemainé RB Leipzig.[2] Nanging sadurungé ing RB Leipzig, piyambaé tau main ing tim Stuttgart U-19.[2] Piyambaké uga tau main ing tetandhingan wigati kaya ta Der Klassiker lan mbela tim bal-balané Jerman ing kejuaraan wigati kaya ta Piala Éropah.[2]

Kaluwihan[besut | besut sumber]

Wektu umur 13 taun piyambaké tau main ing posisi juru main mburi tengah.[2] Sakbanjuré iku piyambaké main dadi juru main tengah utawa glandhang.[2] Piyambaké uga dimainké ing posisi juru main mburi pérangan tengen.[2] Piyambaké bisa main ing akèh posisi.

Asisten pelatih tim Bayern Munchen, Hermann Gerland ngungkapné pendapaté yèn Joshua Kimmich iku suksesoré alami Philipp Lahm.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Joshua Kimmich". www.goal.com. Dijupuk 20 August 2016. 
  2. a b c d e f "Joshua Kimmich Tentang Mangsa Perdananya di FC Bayern". www.panditfootball.com. Dijupuk 20 August 2016. 
  3. "Joshua Kimmich, Suksesor Alami Philipp Lahm". www.fourfourtwo.com. Dijupuk 20 August 2016.