Menyang kontèn

José Feliciano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Feliciano, 2014

José Monserrate Feliciano García (lair ing Lares, 10 Sèptèmber 1945; umur 78 taun)) iku penyanyi saka Puérto Riko.

Cathetan suku[besut | besut sumber]