John Martin Scripps

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox criminal John Martin (jeneng lair John Martin Scripps, 9 Dhésèmber 1959 – 19 April 1996) ya iku sawijining |penembak alasan asal Inggris kang matèni telung wisatawan—Gerard Lowe di Singapura, sarta Sheila lan Darin Damude ing Thailand kanthi telung kurban ora kakonfirmasi liyané.