John Diarani Mahami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Dramani Mahama
John Dramani Mahama UNDP 2010.jpg
Wakil Presiden Ghana
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
7 Januari 2009
Présidhèn John Atta Mills
Kadhisiki Aliu Mahama
Menteri Komunikasi
Lungguh
November 1998 – 7 Januari 2001
Présidhèn Jerry Rawlings
Kadhisiki Ekwow Spio-Garbrah
Kagantèni Felix Owusu-Adjapong
Anggota Parlemen Ghana
for Bole
Lungguh
7 Januari 1997 – 7 Januari 2009
Kadhisiki Mahama Jeduah
Kagantèni Joseph Akati Saaka
Rerincèn priangga
Lair (1958-11-29) 29 Novèmber 1958 (umur 57)
Damongo, Ghana
Parté pulitik Kongres Nasional Dhémokrat
Sisihan Lordina Mahama
Pilungguh Osu Castle
Almamater Universitas Ghana
Sana jaringan Situs kepresidenan

John Dramani Mahama /məˈhɑːmə/ (lair 29 Novèmber 1958; umur 57 taun) ya iku politisi Ghana sing dadi Presiden Ghana saking taun 2012. Dados Wakil Presiden Ghana ing taun 2009 ngasi taun 2012, mengambil alih jabatan dadi Presiden ing tanggal 24 Juli 2012 sakwise matine Presiden John Atta Mills.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Parlemen Ghana
Sing mengku  sadurungé:
Mahama Jeduah
Member of Parliament
for Bole

1997–2009
Diganti déning:
Joseph Akati Saaka
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ekwow Spio-Garbrah
Menteri Komunikasi
1998–2001
Diganti déning:
Felix Owusu-Adjapong
Sing mengku  sadurungé:
Aliu Mahama
Wakil Presiden Ghana
2009–2012
Lowong
Sing mengku  sadurungé:
John Atta Mills
Presiden Ghana
2012–sekarang
Isih njabat
Jabatan pulitik partai
Sing mengku  sadurungé:
???
Kongres Nasional Dhémokrat nominasi untuk Wakil Presiden Ghana
2008
Pejabat saiki
Urutan protokoler

Cithakan:S-non

John Dramani Mahama
sebagai Presiden Ghana
Diganti déning:
Joyce Bamford-Addo
minangka Speaker of Parliament



Ana loop cithakan: Cithakan:PersondataCithakan:Nagara-bio-stub