Jin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Jin inggih punika salah satunggaling makhlukipun Gusti Allah ingkang dipunciptakaken saking latu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jin&oldid=980821"