Jeruk Sambal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jeruk sambal jeneng liyané jeruk limau (lat. citrus amblycarpa) iku jeruk sing kalebu bahan dienggo bumbu masakan.[1] Panganan sing digawé saka jeruk iki mesthiné ngganda énak lan wangi.[1] Jeruk sambal iku anggota marga citrus utawa marga jeruk.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c Yuzami, dkk (2005). ensiklopedia flora. Bogor: PT Kharisma Ilmu. k. 104.