Menyang kontèn

Jeruk Sambal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Jeruk sambal jeneng liyané jeruk limau (lat. citrus amblycarpa) iku jeruk sing kalebu bahan dienggo bumbu masakan.[1] Panganan sing digawé saka jeruk iki mesthiné ngganda énak lan wangi.[1] Jeruk sambal iku anggota marga citrus utawa marga jeruk.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c Yuzami, dkk (2005). ensiklopedia flora. Bogor: PT Kharisma Ilmu. kc. 104.