Jeroan daging sapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mie nasi tripe daging sapi ( ho fen ) ing Toko Mie Ying Kee, Hong Kong

Jeroan daging sapi ( simplified Chinese ) minangka sajian Hong Kong sing dipengaruhi masakan Kanton .Daging sapi sing berkualitas apik dipilih kanggo rebus kanthi jero sajrone suwene rong jam. Ana sawetara cara kanggo nyedhiyakake panganan iki, kayata, ing njero daging sapi pot panas, daging sapi ing sate lan daging sapi sing disedhiyakake sithik lsp Bumbu sing diarani "13 jamu" minangka komposisi utama saus saham utama . Ora ana jamu sing bisa disingkirake, utawa uga nyebabake owah-owahan rasa. Ramuan yaiku adas, mrica Sichuan, anise star, kulit jeruk garing, kayu manis, jahe pasir, lan pala . Ing babat (papat tripes saka cow sing becik ditonton nanging honeycomb babat nduweni Rating dhuwur), pancreas, usus, limpa lan paru-paru sing karakter utama saka isi weteng sapi. Piring kasebut biasane disajeni nganggo minyak cabai lan lada ireng .