Jerigèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jerigèn ya iku perkakas kanggo wadhah banyu utawa lenga

Referensi[besut | besut sumber]