Jerigèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jerigèn ya iku perkakas kanggo wadhah banyu utawa lenga

Referensi[besut | besut sumber]