Java Supermall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Java Supermall, Semarang.

Java Supermall inggih punika salah satunggalipun papan blanja ing Kitha Semarang. Mall punika kalebet punjering papan blanja ingkang paling ageng ing Semarang. Dumunung ing Margi Letjen. MT Haryono No 992-994 Semarang.[1] Mall punika rumiyin naminipun Java Mall lan salajengipun gantos dados Java Supermall ngantos dumugi sapunika. Java Supermall dados salah satunggaling papan blanja ingkang kathah pangunjungipun, mliginipun wekdal pameran-pameran tartamtu, upaminipun pameran komputer.[2] Fasilitas sanès ing Java Supermall sasanesipun papan blanja inggih punika papan kanggé dolanan lare, bilyar, bowling lan karaoke.[3]

Panyewa[besut | besut sumber]

Ing ngandhap punika dhaftar panyewa ing Java Supermall

Lantai Panyewa
Basement Hypermart, KFC
1 Alta Moda, Bellagio, Goldmart, J.CO Dounts & Coffee, Johnny Andrean, Matahari Dept. Store, McDonalds, Optik Seis, The Body Shop, 3 second
2 Istana Mi & Es*, Kopi Luwak, Matahari Dept. Store, Mi Bandung*, Pizza Hut
3 D'Crepes, Global Teleshop, Gramedia, HK Dessert, Toyzone

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. foursquare.com. "Java Supermall". foursquare.com. Dijupuk 31 Mèi.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. seputarsemarang.com. "Java Supermall Semarang". seputarsemarang.com. Dijupuk 31 Mèi.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. travel.kapanlagi.co. "Java Mall". travel.kapanlagi.co. Dijupuk 31 Mèi.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)


Pranala njawi[besut | besut sumber]