Java Supermall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Java Supermall, Semarang.

Java Supermall inggih punika salah satunggalipun papan blanja ing Kitha Semarang. Mall punika kalebet punjering papan blanja ingkang paling ageng ing Semarang. Dumunung ing Margi Letjen. MT Haryono No 992-994 Semarang.[1] Mall punika rumiyin namanipun Java Mall lan salajengipun gantos dados Java Supermall ngantos dumugi sapunika. Java Supermall dados salah satunggaling papan blanja ingkang kathah pangunjungipun, mliginipun wekdal pameran-pameran tartamtu, upaminipun pameran komputer.[2] Fasilitas sanès ing Java Supermall sasanesipun papan blanja inggih punika papan kanggé dolanan lare, bilyar, bowling lan karaoke.[3]

Panyewa[besut | besut sumber]

Ing ngandhap punika dhaftar panyewa ing Java Supermall

Lantai Panyewa
Basement Hypermart, KFC
1 Alta Moda, Bellagio, Goldmart, J.CO Dounts & Coffee, Johnny Andrean, Matahari Dept. Store, McDonalds, Optik Seis, The Body Shop, 3 second
2 Istana Mi & Es*, Kopi Luwak, Matahari Dept. Store, Mi Bandung*, Pizza Hut
3 D'Crepes, Global Teleshop, Gramedia, HK Dessert, Toyzone

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. foursquare.com. "Java Supermall". foursquare.com. Dibukak ing 31 Mèi. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (pitulung); Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  2. seputarsemarang.com. "Java Supermall Semarang". seputarsemarang.com. Dibukak ing 31 Mèi. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (pitulung); Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  3. travel.kapanlagi.co. "Java Mall". travel.kapanlagi.co. Dibukak ing 31 Mèi. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (pitulung); Check date values in: |accessdate= (pitulung)

Pranala njawi[besut | besut sumber]