Janikowo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Janikowo
POL Janikowo COA.svg
Lambang Janikowo
120px
Lokasi Janikowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Janikowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Janikowo iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Janikowo&oldid=1001822"