Janet Mok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Janet Mok iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1972. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong katurunan Tionghoa utawa Cina.

Uga delengen[besut | besut sumber]