James Allen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

James Allen iku salah sijiné jurnalis lan pawarta olah raga misuwur saka Inggris. Allen lair di Inggris, 5 November 1966; umur 49 taun) tiyang iki uga dadi pawarta olah raga misuwur kaya ta Formula 1. Adacara Formula 1 iku wis digawa karo Allen miwiti taun 1997 nganti sesi 2008, amarga makarya bareng saka Formula 1 karo ITV sampun dipungkasi. Banjur Formulawan makarya bareng karo British Broadcast Corporation kanggo pawarta langsung bab Formula 1 ana ing Britania Raya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]