James Allen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

James Allen iku salah sijiné jurnalis lan pawarta olah raga misuwur saka Inggris. Allen lair di Inggris, 5 November 1966; umur 49 taun) tiyang iki uga dadi pawarta olah raga misuwur kaya ta Formula 1. Adacara Formula 1 iku wis digawa karo Allen miwiti taun 1997 nganti sesi 2008, amarga makarya bareng saka Formula 1 karo ITV sampun dipungkasi. Banjur Formulawan makarya bareng karo British Broadcast Corporation kanggo pawarta langsung bab Formula 1 ana ing Britania Raya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]