James Allen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

James Allen iku salah sijiné jurnalis lan pawarta olah raga misuwur saka Inggris. Allen lair di Inggris, 5 November 1966; umur 49 taun) tiyang iki uga dadi pawarta olah raga misuwur kaya ta Formula 1. Adacara Formula 1 iku wis digawa karo Allen miwiti taun 1997 nganti sesi 2008, amarga makarya bareng saka Formula 1 karo ITV sampun dipungkasi. Banjur Formulawan makarya bareng karo British Broadcast Corporation kanggo pawarta langsung bab Formula 1 ana ing Britania Raya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]