Jaman reformasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jaman réformasi iku pérangan jaman ing Indonésia wiwit tahun 1998, nganti saiki.