Jam sukat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jam sukat analog

Jam sukat utawa jam randhèk (basa Inggris: stopwatch) ya iku piranti kang digunakaké kanggo ngukur suwiné wektu kang diperlokaké sajroning kagiyatan, kayadéné: sepira suwiné mobil isa nyampé jara 40 km, utawa sepira suwiné kanggo wong nglangi iki bisa tekan aanrijding jarak 100 meter?

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jam_sukat&oldid=985645"