Jainisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Jainisme iku agama kang asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindhu lan Buda.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.