Jainisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jainisme iku agama kang asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindhu lan Buda.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.