Jainisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jainisme iku agama kang asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindhu lan Buda.

Uga delengen[besut | besut sumber]