Jainisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jainisme iku agama sing asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindu lan Buddha.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jainisme&oldid=1033230"