Jainisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jainisme iku agama sing asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindhu lan Buda.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.