Jagati 24

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jagati 24 iku sawijining pupuh kakawin. Pupuh iki lumrahé digolongaké ing kategori: Jagatī. Pupuh iki ora nduwé jeneng mula diarani Jagati 24, miturut pratélané Zoetmulder (1983).

Pupuh iki guru-laghuné mengkéné:

Tuladha[besut | besut sumber]

Sumber rujukan[besut | besut sumber]

  • P.J. Zoetmulder, 1983, Kalangwan. Sastra Jawa Kuno Selayang Pandang. Jakarta: Djambatan.