Jóhanna Sigurðardóttir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jóhanna Sigurðardóttir

Jóhanna Sigurðardóttir[1] (pangucap cara Èslan: [ˈjouːhana ˈsɪːɣʏrðarˌtouʰtɪr̥]; lair 4 Oktober 1942; umur 79 taun) yaiku pulitikus Eslan saka 2009 nganti 2013. Ia dadi Mahamantri ing 1 Februari 2009, ngedadeke dheweke dadi mahamantri wadon kapisan Eslan lan kepala pamrentahan LGBT terbuka kapisan ing donya. Ia menika salah sijining saka 100 wadon paling berpengaruh ing donya miturut Forbes.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Jeneng iki biasane diucapke ing pers berbasa Inggris minangka Johanna Sigurdardottir.
  2. "The 100 Most Powerful Women". Forbes. 19 August 2009. Dibukak ing 23 March 2019.

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]