Isthmus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Isthmus iku tanah genting. Tegesé ya iku lemah sing njorog saka rong tlatah gedhé ing sagara lan rupané dadi mèmper kreteg. Isthmus iku dadi mèmper tanjung utawa pulo wujudé.