Ismus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ismus iku tanah genting. Tegesé ya iku lemah sing njorog saka rong tlatah gedhé ing sagara lan rupané dadi mèmper kreteg. Ismus iku dadi mèmper tanjung utawa pulo wujudé.