Ismus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ismus iku tanah genting. Tegesé ya iku lemah sing njorog saka rong tlatah gedhé ing sagara lan rupané dadi mèmper kreteg. Ismus iku dadi mèmper tanjung utawa pulo wujudé.