Menyang kontèn

Irish Bella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Irish Bélla iku tiyang cakrik lan artis Indonesia blastèran Indonesia ugi Bèlgi. Dhéke iku putri ingkang mbajeng saking 2 sèdulur saking gandhengane Johan de Beule lan Susanti Arifin.[1]

Cariyos Pribadi[besut | besut sumber]

Irish ya tau nggandheng ingkang cedhak kaleh artis Rezky Aditya lan cedhak kaleh Baim Wong, menawi sakniki sampun nikah kaleh Muhammad Ammar Akbar utawi Ammarzoni. Naté diparingi mbobot ananging Gusti Allah ngersakne bénten.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Irish Bella". tirto.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2019-12-22.