Irama Cinta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar urip bebrayan. Irama Cinta mangucarana bab urip bebrayan

Irama Cinta inggih punika filem ingkang dipunbabar ing taun 1980 déning PT Rapi Film.[1] Film ingkang dangunipun wolung dasa sekawan menit punika dipunsutradarani Willy Wilianto.[1] Film punika mangucarana bab urip bebrayan.[1] Lakonipun inggih punika Elvy Sukaesih ingkang saé lan becik wonten panggung nanging gadhah urip ingkang boten saé ing bebrayan amargi tiyang jaleripun remen déning judi.[1] Salajengipun wonten kadadosan ingkang ndamel urip bebrayat punika mobat-mabit.[1] Tiyang jaler ingkang gadhah asma Farouk kelimpungan boten jelas gesangipun lan tiyang èstri mlebet rumah sakit jiwa.[1] Purwanipun cariyosipun duka nanging pungkasanipun ngladosaken tiyang jaler nyuwun pangapunten kaliyan tiyang èstri.[1] Salajengipun bebrayat punika dipunwiwiti malih.[1] Film punika uga dilakonakén déning Achmad Albar, Yatti Surachman, Farouk Afero, Marlia Hardi, lan Malino Djunaedy.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h JB Kristanto (2007). Katalog Film Indonesia 1926-2007. Jakarta: NALAR. k. 199. ISBN 979-26-9006-9. 
  2. "Irama Cinta". www.filemindonesia.or.id/. Dijupuk 10 August 2016.