Injil Rabbula

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Injil Rabbula (disinggahaké ing Firenze, Biblioteca Medicea Laurenziana, cod. Plut. I, 56) iku sawijining naskah manuskrip Suriah sing mawa sunggingan. Manuskrip iki asalé saka abad kaping 6. Manuskrip iki salah sawijining conto produk naskah sinungging Bizantium sing digawé ing Asia Cilik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Rabbula&oldid=826072"