Imielin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Imielin
POL Imielin COA.svg
Lambang Imielin
Barkas:POL Imielin map.svg
Lokasi Imielin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Imielin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Imielin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.