Ideal Home (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Ideal Home ya iku minangka film drama drama komedi saka negara Amerika Sarekat , kang ditulis lan diarahake dening Andrew Fleming lan dibintangi Steve Coogan, Paul Rudd, Alison Pill, Jake McDorman, lan uga Jack Gore.

Film iki Minangka perdana ana ing Festival Film Mardi Gras ana ing tanggal 15 Februari taun 2018 lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 29 Juni taun 2018 kapungkur.

Plot[besut | besut sumber]

wong lanang kanthi jeneng Erasmus (Coogan) lan Paul (Rudd) yaiku pasangan homo kang uripe ora kepenak nalika ana bocah umur sepuluh taun teka ing omahe kanthi jeneng Bill, njedhul ing lawang sing ngakoni minangka dheweks putune Erasmus. Erasmus kaget minangka dadi tukang masak sing misuwur lan Paulus minangka produsen pertunjukan masak ing tv, lan manggon ing omah pameran sing gedhe ing New Mexico. Bapake Bill, kang jenenge Beau, minangka asil pertemuan heteroseksual, lan Erasmus durung nate nemoni dheweke utawa Bill. Beau dipenjara babagan perkara narkoba lan dhawuh marang Bill supaya nemoni simbahe.

Erasmus lan Paulus banjur dadi pangasuh utawa wong tuwa, sanajan Paulus nganakake punggawa kang abot. Beau nyoba supaya sedhilit ing kunjara, lan ujar Erasmus lan Paulus manawa dheweke ngilangi Bill metu saka negara menawa dheweke wis dibebasake. Nalika Bill ujar manawa dheweke luwih seneng karo pasangan kasebut, Erasmus njaluk pengacara. Dheweke dikandhani manawa ora bakal entuk hak penjagaan kajaba Bill mbebayani langsung saka bapakne. Erasmus lan Paulus nyoba seneng piknik nalika preinan karo Bill uga wektu kang ditinggal.

hubungan Erasmus lan Paulus wis gonjang-ganjing, lan Paulus ngandhani marang Erasmus manawa dheweke ngrancang njupuk tugas karo pertunjukan karo Rachael Ray ing New York. Erasmus katon ora peduli ing kawitan nanging dheweke banjur mlumpat ing ngarep mobile Paul lan njaluk supaya dheweke tetep nang omah. Paul pindhah menyang papan anggegana, nanging mbalik lan mbalekno maneh amarga kelingan Erasmus. Beau ngalami kacilakan amarga mabuk karo Bill ing jero mobil. sakbubare prastawa iku, Erasmus lan Paul diwenehi hak asuh Bill saka pengadilan.

Cast[besut | besut sumber]

  • Steve Coogan [1] minangka Erasmus Brumble, kakek Bill lan koki TV
  • Paul Rudd [1] minangka Paul Morgan, sutradara Erasmus lan mitra jangka panjang
  • Jack Gore minangka Angel / Bill Brumble, putu lanang Errangen
  • Alison Pill minangka Melissa saka Layanan Perlindhungan Anak
  • Jake McDorman [2] dadi Beau
  • Jesse Luken minangka Direktur
  • Eric Womack minangka Officer Forrest
  • Jenny Gabrielle minangka Betty
  • Lora Martinez-Cunningham Ms. Garcia
  • Monique Candelaria minangka Pegawai Guttierez
  • Frances Lee McCain minangka Doris

Produksi[besut | besut sumber]

Andrew Fleming kang ngarahake film kasebut saka skrip dhewe karo maneka prodhuser ing film kasebut yaiku Aaron Ryder, Gabrielle Tana, Maria Teresa Arida, Clark Peterson, uga Maxime Rémillard . [3]

Fotografi utama ing film kasebut diwiwiti nalika tanggal 11 Mei taun 2016 ing Santa Fe, New Mexico . [3]

Babaran[besut | besut sumber]

Ing wulan Mei taun 2016, Remstar Films entuk hak distribusi Kanada menyang film kasebut. [4] Film iki dadi premiere jagad ing Festival Film Mardi Gras tanggal 15 Februari 2018. [5] Ora suwe, Brainstorm Media entuk hak distribusi AS menyang film kasebut lan netepake tanggal 29 Juni 2018. [6]

Resepsi[besut | besut sumber]

Ing review situs web agregator Rotten Tomato, film kasebut duwe peringkat persetujuan 65%, adhedhasar 46 ulasan, lan rata - rata rata - rata 5.4 / 10. Kesepakatan kritis maca: " Omah sing apik entuk manfaat saka kimia ing antarane pemilihan sing dipilih kanthi apik, sing pakaryan mbantu tip timbangan marang skrip sing ora konsisten - lan sok-sok retrograde - humor." [7] Ing Metacritic, film kasebut ana rata-rata bobot rata-rata 62 saka 100, adhedhasar 10 kritik, nuduhake "ulasan umume". [8] Zac Platt saka ScreenRealm menehi film 3/5 bintang, kanthi nulis manawa "sanajan ora kudu dipikirake, nada sing anget lan cetho lan karakter sing menang nggawe Ideal Home minangka rekomendasi sing gampang." [9]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. a b McNary, Dave (May 10, 2016). "Why Steve Coogan and Paul Rudd’s New Movie Proved an ‘Ideal’ Film for Banker’s Backing". Variety. Dijupuk September 8, 2016. 
  2. Tartaglione, Nancy (June 21, 2016). "Jake McDorman Moves Into ‘Ideal Home’ With Paul Rudd And Steve Coogan". Deadline Hollywood. Dijupuk September 8, 2016. 
  3. a b Ford, Rebecca (May 15, 2016). "First Look: Steve Coogan, Paul Rudd Are a Bickering Gay Couple in 'Ideal Home'". The Hollywood Reporter. Dijupuk September 8, 2016. 
  4. Lang, Brent (May 14, 2016). "Cannes: Remstar Buys Canada on ‘Ideal Home’ With Paul Rudd, Steve Coogan (EXCLUSIVE)". Variety. Dijupuk September 8, 2016. 
  5. Barber, Laurence (January 10, 2018). "Mardi Gras Film Festival launches 25th anniversary program". Star Observer. Dijupuk March 28, 2018. 
  6. Vlessing, Etan (May 1, 2018). "Paul Rudd's Dramedy 'Ideal Home' Finds Distribution". The Hollywood Reporter. Dijupuk May 1, 2018. 
  7. "Ideal Home (2018)". Rotten Tomatoes. Dijupuk July 16, 2018. 
  8. "Ideal Home Reviews". Metacritic. Dijupuk June 29, 2018. 
  9. Platt, Zac (June 28, 2018). "‘Ideal Home’ MOVIE REVIEW: Paul Rudd & Steve Coogan Bicker in Love in Too-Comfy Dramedy". ScreenRealm. Dijupuk June 28, 2018. 

Link njaba[besut | besut sumber]