iPod

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Werna-werna modèl iPod ing taun 2010

iPod iku sajinising séri pamain média portabel gawéyané Apple. iPod iku pisanan dibabar ing tanggal 23 Oktober 2001 lan nganti pungkasan taun 2010 wis didol luwih saka 260.000.000 unit sing payu. Ing taun 2010 iPod iku bisa dipérang dadi patang modèl: iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano lan iPod Shuffle. Mémori iPod Classic iku nganggo cakram atos (harddisk) kamangka sing liyané nganggo mémori flash.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=IPod&oldid=828990"