IPad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

iPad ya iku komputer tablet gawéan Apple Inc. (AI). iPad duwé wujud tampilan kang arupa iPod Touch lan iPhone, ananging ukurane luwih gedhé dibanding produk loro kasebut lan duwé fungsi-fungsi tambahan kayata kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=IPad&oldid=1102328"