IPad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

iPad ya iku komputer tablet gawéan Apple Inc. (AI). iPad duwé wujud tampilan kang arupa iPod Touch lan iPhone, nanging ukurane luwih gedhé katandhing produk loro mau lan duwé fungsi-fungsi tambahan kaya ta kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]