IPad

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

iPad ya iku komputer tablet gawéan Apple Inc. (AI). iPad duwé bentuk tampilan kang arupa iPod Touch lan iPhone, ananging ukurane luwih gedhe dibanding produk loro kasebut lan duwé fungsi-fungsi tambahan kayata kang ana ing sistem operasi Mac OS X.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=IPad&oldid=1029274"