INAICTA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indonesia Information and Communication Technology Award (INAICTA) iku acara pamèran lan workshop kanthi skala nasional sing diadani déning komunitas tèknologi informasi lan komunikasi ing Indonésia, kanthi panyengkuyungé Kamentrian Komunikasi lan Informatika, sing duwé angkah mènèhi aprésiasi marang karya-karya paling apik ing babagan télématika kréasi anak bangsa. Ing taun 2010, ngangkat tema "Membangun Kreativitas Digital Untuk Kemakmuran Bangsa".