Hymne Cherifien

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Hymne Cherifien iku lagu kabangsané Maroko.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hymne_Cherifien&oldid=819873"